07 April 2009

Le téléchargement de vidéos Adultes - Volwassenen video downloads

---FRANÇAIS---

Vous avez certainement déjà entendu parler de la VOD (ou Video On Demand - Vidéo à la demande).

DVDPost, qui envisage sérieusement ce mode de diffusion de contenus audio-visuels dans un avenir proche, démarre un test de cette technologie dans la partie adulte du site réservée aux membres.

Depuis peu, chaque client DVDPost a l'occasion de télécharger (et donc de conserver par la suite) des séquences érotiques moyennant un petit montant (à partir de 1,95 euro la séquence érotique de 20 à 35 minutes en haute résolution). Comparé à des services similaires sur internet, DVDPost offre une garantie de sérieux et de support client qui, bien souvent, font défaut dans ce secteur-là sur internet.

La procédure pour acquérir des codes de téléchargement est très simple et est bien expliquée sur le site réservé au service de téléchargement de séquences érotiques.


---NEDERLANDS---



U hebt vast en zeker al gehoord van VOD (ofwel Video On Demand – Video op aanvraag). DVDPost is er ernstig in geïnteresseerd om dit medium in de nabije toekomst te gebruiken om audiovisuele content te verspreiden. In dat kader hebben we een testproject met deze technologie opgezet in de “adult”-sectie van onze website, die is voorbehouden voor leden.

Sinds kort kan elke DVDPost-klant erotische filmpjes downloaden (en daarna dus ook opslaan) voor een klein bedrag (vanaf € 1,95 voor een erotische clip van 20 tot 35 minuten in hoge resolutie).

Vergeleken met gelijkaardige online diensten kunt u bij DVDPost aan op de ernst voor en ondersteuning van de klant, iets dat vaak ontbreekt in deze internetsector.

De procedure om downloadcodes te bekomen is erg eenvoudig en wordt duidelijk uitgelegd op de website die voorbehouden is voor het downloaden van erotische clips.

1 comment:

  1. als je nu al 1,95 € dient te betalen voor een erotisch filmpje dat je met een beetje zoeken gratis terugvindt op internet wat moet het straks dan wel niet kosten om een dvd te downloaden/streamen?
    Waarom is die service sowieso nog niet voorhanden zoals bv netflix in the states. Als jullie die service niet aanbieden doet netflix het straks wel. Jullie hebben toch de middelen in huis. What the prob.?

    ReplyDelete